• Uhiuue Honda HR-V hinnaskaala algab 17 990 eurost
  • Keskmise varustusklassi Elegance mudeli hinnad alates 19 990 eurost ja Executive kõrgem varustusklass saadaval alates 22 990 eurost
  • Honda 2015 mudelivaliku vastne lisa saabub müügisaalidesse septembri lõpul

Honda Motor Europe Ltd. Eesti filiaal teatas, et uue Honda HR-V väikese linnamaasturi hinnad algavad 17 990 EUR baasmudeli eest.

Uhiuue HR-V välimuses sulanduvad üheks iseloomuga kupee ning sitke ja tugeva hoiakuga jõuline maastur. Seest leiavad reisijad klassi mahukaima pakiruumi (470 liitrit püstises asendis tagaistmetega ja 1533 liitrit kokkuklapitud tagaistmetega). Tänu uudsele paigutusele on HR-V erakordne mitmekülgsus ühendatud Honda ülipraktilise süsteemiga Magic Seats, mis võimaldab arvukalt lastimisviise.

Comfort baasmudeli valinud ostjate eest kannavad hästi hoolt standardvarustuses sisalduvad mugavusfunktsioonid, nagu näiteks automaatne kliimaseade, Bluetooth handsfree telefonisüsteem, püsikiiruse hoidja kiiruse limitaatoriga ja halogeen päevasõidutuled.

Keskmise varustusastme Elegance mudelile (hinnaga 19 990 EUR) lisati mitmeid tippklassi funktsioone, sh muudetava tundlikkusega vihmaandur, aktiivsed kaugtuled, eesmised ja tagumised parkimisandurid ja kuue kõlariga audiotäiendus. „Smart Touch" salong sisaldab muuhulgas automaatset kahetsoonilist kliimaseadet, mida juhitakse puutetundliku paneeli kaudu.

Executive kõrgeima varustusastme mudeli (alates 22 990 EUR) valinud kliendid hindavad tekstiil- ja nahksisu kombinatsiooni, võtmeta lukustus- ja käivitussüsteemi, LED lähi- ja päevasõidutulesid ning tagurduskaamerat. HR-V ruumikuse tunnet võimendab avatav klaaskatus. Stiili täiustavad 17-tollised kergmetallveljed.

Vaata lisaks Honda lehelt.

2015-07 hrv 1  2015-07 hrv 2